04 augusti 2011

Extra argt inlägg

Varning kommer att innehålla svordommar.!!

Jag blir så jävla arg på människors inkompetenta jävla okunnskap.!
Hur FAN kan man under två veckors tid få en 6 åring som haft glasögon i snart 2 år att skämmas för detta.???
-nä du behöver inte dom, nä dom lämnar vi hemma.!!
WTF.??
Varför.?? är detta nån sorts defekt som inte får finnas.? Är det fult.? Är det inte ok att ha glasögon för att man behöver och mår bättre av detta.??
Fan så jävla arg jag blir.!!!
En 6 åring är redan osäker i sig själv, han är just nu mitt uppe i livets hårda skola. Att lära sig alla rätt och fel vad som är ok och inte. Att alla ser olika ut och behöver olika saker, att man inte får reta/mobba någon som är annorlunda..

Hur kan man då komma som en virvelvind och utan belägg börja bestämma mot vad som blivit inpräntat i snart två år för att man själv inte tycker det är ok.??

Har min son tur, så är det ett par år av intensiv användning av glasögon som gäller för att kanske slippa dom sen.. Eller så gör han inte det, och det är också helt OK.!!

Fan ta dig för att du får honom att skämmas.!!!


// Jen

2 kommentarer:

  1. Tjena! Hittade just til er blogg av en slump. Vad kul. Visste inte att ni bloggade. Vet att jag sagt det innan, men vi måste ses nån dag!
    Kram Ingela

    SvaraRadera
  2. Ledsen men jag vet inte vad jag ska skriva eller hur jag ska skriva för jag blir så heligt förbannad!!!! Man ser lätt hur totalt obegåvade vuxna är och att bete sig totalt omdömeslöst mot ett barn som står i den största utvecklingen någonsin. Det är så stor händelse i ett barn vid denna åldern att man ibland faktiskt måste bita sig i tungan och fundera över vad man tänkt säga. Jag blir tokig av detta förbannade sätt en del för fram, jag har min 7-åring som för ett par dagar sedan sa "jag visste han inte skulle ringa eller komma - pappa bara ljuger, det har han gjort hela tiden". Ska en 7-åring få känna så...? Ska ett barn få höra att "du behöver inte glasögon" av en vuxen som då ska "veta", när det helt klart visat sig ha hjälpt honom...åhhhhhh, jag bli galen!!!!

    SvaraRadera