19 april 2011

Kass morsa.??

Guess what.? Den dumma tandfen GLÖMDE komma med en peng till Lukas för hans tand..
Vilken miss:( fy tusan å vakna i morse och se hans min och tårar när tanden låg kvar..:( FY PÅ DIG MAMMA.!!!
Ok måste ju förklara bakrunden lite.. I lördags tappade han sin tand men visste inte om han ville ge den till tandfen eller behålla den.. Men nä han ville behålla tanden.! Nästa kväll samma visa, ska jag, ska jag inte.. Svårt val men nä han ville behålla tanden.. Och igår kväll då.. Samma visa fast nu skulle tandfen få ta tanden.. Och så glömmer hon.. Förgrymmade fe.!!



Men hon ville ju va säker på att han verkligen ville nu så inatt kommer hon garanterat..!!!

Våren är iaf. här vilket underbart väder det är.. Varmt och skönt och man är ledig att slappa ute i solen hela dagarna..;) mamma/pappaledighet är helt ok faktiskt..

Vi var på Bvc igår och Klara väger nu 4040gram så hon är en stor tjej nu och amningen går mycket bättre och hon blir mätt och belåten..



Så här gott sover man då.;)

Igår var vi också och lämnade in Lukas repiga glasögon hos optikern och sen gick vi ner till Hoglandspark och drack kaffe och åt glass i solen..



Tina Lukas och Jessie..
Sen ville Lukas sova hos Jessie så hon var och hämtade honom Så han åt mat och mös med dom.. Vid nio ringde han och ville ha sitt gosedjur så då fick jag köra dit med det och då ville han följa med hem.. Mammas lille gosse..;)
Sen fortsatte vi solningen nere i parken med Kj Emelie Isak Elliot och Frida..;)
Idag blir det också till att va ute i solen hela dagen..

Ha en underbar dag..
// Jen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar